Vacature: administratief medewerker

Datum: 26-04-2021Categorie: Algemeen

Debiteuren, facturen, grootboekadministratie, in deze financieel administratieve functie voor 20 uur per week kom je het allemaal tegen! Wegens uitbereiding van het werk zoeken wij versterking voor ons team.

Op de financiële administratie kom je te werken in een team van 3 personen bestaande uit 2 administratieve krachten en jijzelf. Aanspreekpunt is rechtstreek de directie. Uiteraard ben je voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor de financiële administratie. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit groetboekadministratie, het boeken van (inkoop)facturen, urenverwerking en debiteurenbeheer voor de onderdelen transport en aanneming.

Verder zal je merken dat er op een dag veel telefoontjes en e-mails binnenkomen, heerlijk om zo je werkzaamheden af te kunnen wisselen. Ook zullen er af en toe collega’s van de planning aan je bureau staan met vragen, dat kenmerkt de sfeer binnen de organisatie ook. Het is een informeel bedrijf binnen de infra en transport sector waar iedereen overal binnen kan lopen. In totaal werken er zo’n 70 personen binnen de organisatie, verdeeld over de binnen- en buitendienst waarbij het merendeel van je collega’s mannelijk is.

Ben jij de financieel administratief medewerker met ervaring waar wij naar op zoek zijn? Reageer direct via de website of neem contact op via willem@hsmverhuur.nl.

Terugbelverzoek

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m.