Over ons

Wij zijn HSM, uw partner op het gebied van personeel, materieel en vervoer in de infra- bouw- en transportsector. Van oorsprong staat de naam HSM voor Hollandse Sloop Maatschappij. Inmiddels bestaan onze werkzaamheden uit veel meer dan dat. Onze verschillende onderdelen vormen een unieke combinatie waarmee we een diversiteit aan klanten faciliteren om bouw-gerelateerde projecten snel, efficiƫnt en doelgericht te laten verlopen.

Geschiedenis

HSM begon enkele decennia geleden als loon- en verhuurbedrijf en ontwikkelde zich tot een gerenommeerd detacheringsbureau in de infra- en bouwsector. Niet lang daarna werd Marel Transport opgericht, een transportbedrijf dat zich vooral richtte op het vervoer van ferrywerk en los gestorte goederen. Later ontstond ook AVDM, verhuurder van machines en uitvoerder van alle voorkomende grondbewerkingen.

Deze bedrijven waren drie op zichzelf staande entiteiten, maar begonnen in de loop der jaren steeds meer samen te werken. De detachering van mensen voor de bouwsector, de verhuur van machines voor deze branche en het transport ervan, bleek een gouden combinatie te zijn die veel voordelen opleverden voor de klanten. Om die reden zijn de verschillende bedrijven samengebracht onder HSM, en zijn ze terug te herleiden naar de activiteiten HSM Verhuur, HSM Verhuur- en Aannemingsbedrijf en HSM Transport.

Onze activiteiten

Welke werkzaamheden voeren wij per onderdeel uit

HSM Verhuur
Detacheerder van vakkundige personen in de sectoren infra, bouw en transport.

HSM Verhuur- en Aannemingsbedrijf
Verhuurder van allerlei soorten kranen en tractoren voor de infra- en bouwsector. De voorloper van dit onderdeel is AVDM Verhuur -en Aannemingsbedrijf.

HSM Transport
Vervoerder van een diversiteit aan food en non-food artikelen door de Benelux, Frankrijk, Engeland en Duitsland. De voorloper van HSM Transport is Marel Transport.

Heeft u een project op de planning en bent u op zoek naar de juiste mensen, het beste materieel, het betrouwbaarste vervoer, of een combinatie hiervan? Wij helpen u graag! Neem contact met ons op via deze link.

Terugbelverzoek

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m.