HSM Verhuur

HSM Verhuur bestaat inmiddels bijna twintig jaar. Binnen dit onderdeel houden wij ons bezig met het verhuren van personeel op detacheringsbasis. Het personeel wordt vervolgens ingezet in allerlei deelgebieden binnen infra, bouw en transport.

Werkzaamheden

Onze vakmensen en zzp’ers hebben er in alle voorgaande jaren voor gezorgd dat wij kwaliteit leveren. Vooral door hen hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd binnen de Randstad, op het gebied van onder meer:

  • Infrastructuur en grondwerk
  • Allerlei soorten rioolwerkzaamheden
  • Kabelwerk: laagspanning (LS), middenspanning (MS) en glasvezel
  • Bestratingen
  • Transport
  • Bouw- en sloopwerkzaamheden
  • Het aanleggen en aansluiten van gas- en waterleidingen
  • Assistentie bij opruimwerkzaamheden

HSM Verhuur biedt u een volledig pakket van diensten op maat.

De juiste mensen op de juiste plek

Als u personeel inhuurt via HSM Verhuur, dan kunt u ervan uitgaan dat u vakkundige mensen op uw locatie aantreft voor een vast uurtarief. Door middel van een screening en door jarenlang contact, weten wij precies wie waar goed in is. Wij zorgen ervoor dat alleen de meest geschikte personen worden ingezet voor uw project.

HSM Verhuur pakt uw project van A tot Z op, waardoor u er geen omkijken naar hebt. Doordat u slechts met één aanspreekpunt te maken heeft binnen onze organisatie, kunt u rekenen op scherpe prijzen, korte communicatielijnen en snelle, constructieve oplossingen.

Onze werkzaamheden zijn verdeeld over het hele land en dat is mooi om te zien. Bij meer dan de helft van de grootste spelers in de infrastructuur zetten wij onze mensen in. Zij zijn daar onder meer werkzaam als grondwerker, machinist of stratenmaker. Op die manier kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen.

Samenwerken met HSM Verhuur? Neem contact met ons op via info@hsmverhuur.nl

Contact

Enrico Star
06 46 70 81 85
enrico@hsmverhuur.nl

Giovanni Poletto Merlo
06 34 16 90 72
giovanni@hsmverhuur.nl

Rijnsburgerweg 68
2341 AB Oegstgeest
071 720 08 90 

Terugbelverzoek

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m.