HSM Transport

HSM Transport bestaat 15 jaar en komt voort uit Marel Transport. Wij bieden veilig en betrouwbaar vervoer van allerlei verschillende producten voor de zakelijke markt (B2B) door heel de Benelux, Engeland, Frankrijk en Duitsland.

Werkzaamheden

Binnen HSM Transport houden we ons bezig met het transporteren van zowel food als non-food artikelen. Grofweg zijn deze werkzaamheden op te verdelen in vier categorieën:

  • Ferrywerk
  • Losgestorte goederen
  • Gevaarlijke stoffen die onder ADR-richtlijnen vallen
  • Machines

Ook rijden we met koeltrailers, waardoor we in staat zijn om verse en bevroren producten op een voedselveilige manier voor u te vervoeren. Daarnaast geven we onze vaste klanten de mogelijkheid om hun wagens te parkeren op ons terrein in Katwijk, bijvoorbeeld tijdens weekenden of vakanties.

Bekijk ons wagenpark hier

Ervaring en kwaliteit

Wij regelen alles voor u op het gebied van transport. U kiest voor HSM Transport omdat wij kwaliteit leveren. Door onze jarenlange samenwerkingen is ons personeel intussen ook meer dan ervaren. U kunt dus rekenen op professionele mensen voor het uitvoeren van uw transport. Door middel van snel schakelen en korte lijntjes, maken wij de samenwerking tussen u en ons prettig en efficiënt.

Met HSM Transport houden wij ons bezig met allerlei soorten transportprojecten. Zo werken wij samen met een groot transportbedrijf die zich bezighoudt met los gestorte goederen in de industriële en agrarische sector én die actief is binnen de recycling. Onze chauffeurs zorgt ervoor dat de vrachtwagen veilig en betrouwbaar allerlei soorten producten door Engeland, Duitsland en de Benelux transporteert.

Samenwerken met HSM Transport? Neem contact met ons op via willem@hsmverhuur.nl

Contact

Willem van der Marel
06 14 26 62 54
willem@hsmverhuur.nl

Rijnsburgerweg 68
2341 AB Oegstgeest
071 720 08 90

Terugbelverzoek

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u z.s.m.